Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve başka renkleri vurgular.

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı veya kızıl kadar gayrı çıplak renklerle kontrast oluşturmadığı sinein odanın henüz muhteşem görünmesini sağlayacaktır. Eğer çok celi sıfır kıpkızıl renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi halk etmek karınin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Daha koca bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Sizler bağırsakin trend duvar boyası renkleri ve adları ile yanında hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Hane boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çdüzenışacağız.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir vecih kazandırmak isteyenler, evet da yakın zamanda ailesine yeni bir can katılanların daha konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir hayat düzlükı kucakin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine mükemmel harmoni sağlayan son nokta şık tasarımların vaziyet aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bunların alay malay kullanmaından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı esnasında ahenk enikonu önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan tasarımları strüktürlabilir.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi koca ama aynı zamanda dingin ve refahlı bir ocaklık dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin antipatik pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoklukla çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yapmak karınin kullanılabilir.

Gri ve siyaha doğru tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler midein mat antrasit gri banyo antrasit duvar boyas dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak dünya kızılıyor.

Sakin, gailesiz ve dinlendiren iç mekanları oluşturmak sinein antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları saf ve organik bir muhit oluşturacağından, antrasitle omuz sprey boya omuza kolay kullanılabilir.

Antrasit rengiyle dar dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Albenili detaylar özellikle metal aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla geçim mideindeki bir çağdaş şıklığı ortaya çıbayanr.

Ev dekorunda griye yakışan renkler arasında pekâlâ asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız konut dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kabilinden renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği temaşa ederken öbür renklerle birinci sınıf bir mutabakat kucakerisindedir.

Sadelik ve şıklık arasındaki muvazene aşiyan dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve zarif dekorasyon mekanlara güzel duyu sprey boya bir çekicilik katarken aynı zamanda gösterişsiz ve minimalist bir yaklaşımı da mideermelidir.

Report this wiki page